Українцям анонсували подорожчання важливої ​​комунальної послуги. Нововведення стосується споживачів, які мешкають у Вишгороді на Київщині. Як зміняться тарифи, розповів міський голова Олексій Момот на своїй сторінці в соціальній мережі facebook.

Споживачів попередили, що тариф на водопостачання буде підвищено приблизно на 27%. Якщо чинний тариф на воду та каналізацію для мешканців Вишгороду становить 48 гривень за кубометр, то найближчим часом він зросте до 61 гривні за куб.

Водопостачання. Фото: скрін youtube
Водопостачання. Фото: скрін youtube

Олексій Момот наголосив, що підвищення тарифу для населення вимушений захід, на який необхідно піти, щоб жителі й надалі отримували якісні послуги. Зокрема, заходів зазначив, що підняти ціни довелося через подорожчання електроенергії, а також послуг "Київводоканалу", які приймає стоки від Вишгородського водоканалу.

Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Чиновник додав, що також відбувається обговорення можливості компенсації частини тарифу за рахунок коштів з міського бюджету. Щоб пом'якшити удар по гаманцях місцевих жителів, компенсувати можуть половину розміру підвищення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, не робіть так, це не допоможе: українців попередили про брехливі способи економії на комуналці.

Також наш портал інформував, популярний спосіб передачі показників може не працювати: в "Нафтогазі" підказали, як це швидко виправити.

Крім того, ми писали, українці платитимуть за газ по-новому: до мешканців трьох регіонів звернулися з важливим попередженням.