Починаючи з 1 січня 2024 року, почнуть діяти нові тарифи на електроенергію. Про це йдеться на офіційному сайті компанії-постачальника YASNO.

Нові розцінки на електроенергію вже оприлюднені на сайті YASNO і українці можуть ознайомитися з ними. У компанії наголошують, що перегляд цін з 1 січня стосується виключно непобутових споживачів.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Для цих споживачів зміна ціни відбувається щомісяця відповідно до постанови НКРЕКП", - йдеться у повідомленні компанії.

У тариф для малих непобутових споживачів входить:

Популярні новини зараз
Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще
  • ціна купівлі електроенергії на ринку;
  • вартість послуг оператора системи розподілу;
  • ціни на послуги оператора системи передачі;
  • вартість послуг постачальника універсальної послуги.

Електроенергія Фото: скрін youtube
Електроенергія Фото: скрін youtube

Прості українці поки що можуть бути спокійними - зростання тарифів у найближчі місяці не очікується. Побутові споживачі платитимуть за єдиним тарифом 2,64 гривні за кВт/годину як мінімум до кінця опалювального сезону. Потім, за прогнозами експертів, ціни можуть підняти, проте поки що точно невідомо яким буде підвищення.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українець скаржиться на неможливість внести показники за електроенергію: "Чому Yasno блокує?"

Також наш портал інформував, українці скаржаться на непідйомні ціни на економні лічильники: у Yasno підказали, хто і коли може встановити їх безкоштовно.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, без підвищення на 15% не обійтися? Якими будуть тарифи на світло, воду та газ в Україні вже з квітня 2024 року.