Міністерство з питань реінтеграції в тимчасово окупованих територіях повідомило, що українці, які залишили райони активних бойових дій у листопаді, можуть отримати фінансову підтримку.
Про це вони повідомили на своїй сторінці у Facebook.
Через війну переселенцям доводиться стикатися з низкою труднощів при переїзді до нових місць проживання. Ці люди опиняються у складних обставинах, позбавляючись стабільності та необхідності починати все з нуля.

Допомога ВПО. Фото: Youtube
Допомога ВПО. Фото: Youtube

На цей раз недержавна гуманітарна організація Action Against Hunger надасть допомогу переселенцям у Чернівецькій області.
Для отримання фінансової підтримки необхідно заповнити онлайн-форму на сайті.

Крім цього, потрібно надати:

  • оригінали паспорта,
  • індивідуального податкового номера,
  • свідоцтва про народження дітей,
  • довідки про переміщення населення.

Українка заходить до автобуса / фото: Знай.ua
Українка заходить до автобуса / фото: Знай.ua

Важливо, що заповнення онлайн-форми не завершує процес реєстрації у програмі. Представники програми зв'яжуться із заявниками та проінформують про подальші кроки.

Action Against Hunger – світова гуманітарна організація, заснована у Франції у 1979 році, яка надає допомогу найбільш уразливим групам населення, орієнтуючись на їхні потреби та права.

Фінансова допомога у такі моменти стає надійною опорою, дозволяючи переселенцям полегшити адаптацію та отримати мінімальну необхідну підтримку в умовах змін.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Шукати іншу роботу або голодувати у старості: яку пенсію дадуть людям із зарплатою 10 000 грн Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще