Клієнтка Monobank опинилася по вуха у боргах через нарахування їй непроханого кредитного ліміту. Про це йдеться у відгуку, опублікованому на порталі "Мінфін".

Українці автоматично нарахували кредитний ліміт на картку Monobank у розмірі 60 тисяч гривень. Незабаром частина коштів була вкрадена шахраями. Клієнтка подала заяву до правоохоронних органів, але все одно мусить погасити заборгованість перед банком, щоб їй не нарахували відсотки.

Monobank. Фото скріншот з Youtube
Monobank. Фото скріншот з Youtube

"Надали жінці без її прохання і згоди великий кредитний ліміт (60 тис) більшість коштів вкрали з карти. Є кримінальне впровадження, є витяг в реєстрі, але банкові вона повинна віддати всі гроші, які вона в них не просила", - йдеться у скарзі.

Monobank, скріншот: YouTube
Monobank, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

Фахівці Monobank відреагували на скаргу та запевнили, що зі збільшенням кредитного ліміту проводиться інформування клієнтів у додатку.

"Нам дуже прикро, що сталася така ситуація. У випадку, якщо збільшення ліміту відбулося автоматично, ми попереджаємо про це сповіщенням в застосунку", - відповіли у фінустанові.

Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін
Скарга на Monobank. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "На людей начхати": клієнту Monobank заблокували рахунок, відразу ж після поповнення картки.

Також наш портал інформував, клієнти monobank отримують повідомлення з відмовами в обслуговуванні: "Банк прийняв рішення про закриття".

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.