Для всіх мешканців української столиці, а також для її гостей є важливі новини з приводу головного транспорту міста Києва. Після чуток та теорій про те, що метро у столиці закриють щонайменше на півроку, із заявою виступив глава МВС України Ігор Клименко.

За словами міністра, у Києві запроваджують зміни в організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг.

Про це Ігор Клименко повідомив у своєму Telegram-каналі.

Тріщина між "Теремками" та "Деміївською", скрін: Telegram
Тріщина між "Теремками" та "Деміївською", скрін: Telegram

Ігор Клименко заявив, що в суботу вранці, 9 грудня, завершилося засідання Державної комісії ТЕБ та НС щодо ситуації з підтопленням кількох станцій метрополітену у Києві.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати "Буде не страшно...": астролог визначив, чого чекати українцям до середини 2024 року Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Часу більше не дадуть: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Пізніше усі подробиці зміни на дорогах оприлюднить патрульна поліція. Глава МВС упевнений, що нововведеннями уникнуть транспортного колапсу у столиці.

Публікація Ігоря Клименка, скріншот: Telegram
Публікація Ігоря Клименка, скріншот: Telegram

"У зв'язку із закриттям підземки, основне навантаження по перевезенню громадян припаде на наземний громадський транспорт. Відповідно його побільшає, тому дорожній рух може значно ускладнитися. Тому вніс пропозицію, яку підтримали під час засідання Комісії: запроваджуємо зміни до організації дорожнього руху на найбільш завантажених відрізках доріг столиці.

Збільшимо пропускну спроможність громадського транспорту, відрегулюємо хронометраж перемикання сигналів світлофора, перенесемо для зручності зупинки громадського транспорту, змінимо деякі дорожні знаки. Звісно, ​​працюватимуть посилені патрулі», — написав Ігор Клименко.

Нагадаємо, метро закривають мінімум на 6 місяців: пояснення від КМДА з деталями.

Раніше повідомлялося, українці ризикують втратити доступ до грошей: клієнт "Ощадбанку" б'є на сполох.

Також, треба звернутися до ПФУ: кому з пенсіонерів дадуть надбавку.