9 грудня рух поїздів між станціями київського метро "Деміївська" та "Теремки" тимчасово закриють проведення ремонтних робіт. Обмеження триватимуть щонайменше півроку...

Про це повідомляє Київська міськдержадміністрація. Отже, поїзди їздитимуть лише на ділянці між станціями "Героїв Дніпра" та "Либідська". Рух у напрямку станцій "Либідська"-"Деміївська" повністю припинять. Це особливо боляче для ВДНГ перед початком новорічного сезону з льодовою ковзанкою, ярмарком та гарними локаціями, до яких просто тепер буде важко дістатися.

метрополітен, скріншот з відео
метрополітен, скріншот з відео

У той же час станції "Деміївська", "Голосіївська", "Васильківська", "Виставковий центр", "Іподром" та "Теремки" продовжать цілодобово працювати як сховища цивільного захисту.

Причиною тимчасового закриття ділянки стала необхідність термінового ремонту перегінного тунелю між "Деміївською" та "Либідської". Він був збудований у складних гірничо-геологічних умовах під руслом річки Либідь у 2008-2010 роках.

Популярні новини зараз
Не купуйте овочі: українців попередили про небезпеку на ринках та супермаркетах Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги
Показати ще

За попередніми розрахунками, відновлювальні роботи займуть близько півроку і вестимуться безпосередньо на поверхні.

За цей час фахівці повинні обстежити тунель, визначити причини аварії та вжити невідкладних заходів щодо стабілізації конструкцій та подальшого ремонту.

метрополітен, скріншот з відео
метрополітен, скріншот з відео

Отже, пасажири метро повинні бути готові до тимчасових незручностей через обмеження руху на ділянці "синій" гілки метро. Керівництво метрополітену сподівається поновити повноцінний режим роботи протягом півроку.

Нагадаємо, штурм ухилістів триває: працівники ТЦК беруть в облогу Sportlife і ринки

Як повідомляв "Знай.uа", військовий шокований візитом у ЦУМ: дорогі автомобілі, "втрачати" леді та "папики"

Знай.uа писав, окупанти можуть піти на Київ: розвідник зробив тривожну заяву