Напередодні Різдвяних та Новорічних свят деякі діти віком від 3 до 14 років можуть отримати подарункові набори. Для цього один із батьків має подати відповідну заявку. Про це йдеться в повідомленні міського голови Мелітополя Івана Федорова.

Діти віком від 3 до 14 років, які виїхали з тимчасово окупованого Мелітополя на підконтрольні Україні території, зможуть отримати солодкий подарунок напередодні Різдва та Нового року. Отримати подарунки зможе кожна дитина, батьки якої заповнять заявку.

Допомога українцям із дітьми. Фото: скрін youtube
Допомога українцям із дітьми. Фото: скрін youtube

"Його зможе отримати кожна дитина з Мелітополя віком від 3-х до 14-ти років, яка наразі знаходиться на підконтрольній Україні території", - йдеться у повідомленні.

Як зареєструватись на отримання подарунка?

Для батьків дитини діє спеціальна онлайн-форма за цим посиланням. Один із батьків або законний представник дитини повинен уважно заповнити всі необхідні дані. Якщо сім'ї кілька дітей віком від 3 до 14 років, необхідно заповнити форму кожного окремо.

Популярні новини зараз
Оскаржите після мобілізації: у новому законі знайшли дивну норму Молодь у Києві запитали, як вони готуються до війни: відповіді, подекуди, шокують Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня
Показати ще

Українці з дітьми / фото: відкриті джерела
Українці з дітьми / фото: відкриті джерела

У заявці батькам необхідно вказати місто, де наразі проживає сім'я, надати довідку ВПО, контактні дані, а також номер відділення пошти, в якому зручно отримати подарунок.

Подарунки дітям. Фото: скрін telegram
Подарунки дітям. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українцям допоможуть заповнити порожні полиці в холодильнику: хто отримає безкоштовні продукти.

Також наш портал інформував, українцям видадуть допомогу, щоб пережити можливі блекаути: хто і що може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, міжнародна організація роздає українцям готівку: пощастило мешканцям однієї області.