Наші шановні читачі чудово знають, якщо нам трапляється хороший рецепт, ми обов'язково їм поділимося. На цей раз ми пропонуємо вам приготувати дуже простий салат з печінки тріски.
Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!
ПідписатисяТут все справді дуже просто, тільки подивіться на інгредієнти: печінку тріски, варені курячі яйця, цибулю та зелень.
Про цей рецепт розповів один із українських фудблогерів, який часто ділиться цікавими кулінарними штучками у соціальних мережах.
Що нам потрібно із продуктів
- Печінка тріски - 0,5 банки (120 г)
- Яйця курячі - 3 шт.
- Цибуля ріпчаста - 0,5 шт .
- Цибуля зелена – за смаком
- Петрушка свіжа – за смаком
Спосіб приготування
Готуємо продукти для салату з печінки тріски та яєць. Для початку слід відварити яйця круто протягом 8-10 хвилин і остудити під холодною водою.
Поки яйця остуджуються, займемося подрібненням решти інгредієнтів для салату. Цибулю очищаємо від лушпиння і дрібно нарізаємо.
Промиту та обсушену свіжу зелень (петрушку та зелену цибулю) дрібно нарізаємо. Печінку тріски викладаємо в миску та розминаємо вилкою.
Варені яйця розминаємо вилкою в іншій мисці. Печінка тріски, яйця, петрушку, ріпчасту та зелену цибулю з'єднуємо разом. Перемішуємо інгредієнти салату. Простий салат з печінки тріски та яєць готовий. Відразу подаємо салат до столу. Смачного!
Нагадаємо, варити чи не варити, ось у чому питання: які буряки додати до борщу, щоб він був червоним.
Раніше повідомлялося, готуємо вдома лимонно-маковий кекс на сметані: рецепт ароматної цитрусової випічки.
Також, салат "Олів'є" з сухариками: рецепт, який зробить твоє гуляння розкішним.