Вже з 1 січня 2024 року частина клієнтів "Ощадбанку" ризикує залишитися без доступу до своїх коштів. Таким припущенням поділився українець на порталі "Мінфін".

Українець зазначив, що карти "Ощада", термін дії яких минув під час повномасштабної війни, спливає вже 31 грудня. При цьому банк ще не ухвалив рішення про чергове продовження карток для тих, хто не звернувся для їхнього перевипуску.

Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube
Банкомат "Ощадбанку", скріншот: YouTube

"31.12.2023 закінчення строку продовження банківських карток, які закінчили дію під час війни. Продовжувати не збирається. Тобто тисячі людей залишиться без можливості користуватися своїми грошима, — онлайн чи по телефону неможливо перезамовити картки", - написав українець.

"Ощадбанк", скріншот: YouTube
"Ощадбанк", скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

За словами українця, тисячі клієнтів не мають можливості оновити карти через умови "Ощадбанку". Отже, люди ризикують залишитися без доступу до своїх коштів.

"Тобто тисячам людей, які зараз не можуть прибути до Банку буде відмовлено в користуванні їхніми збереженнями, соцвиплатами та іншим", - обурився чоловік.

В "Ощаді" поки не прокоментували занепокоєння клієнта. Ймовірно, рішення про подальшу долю прострочених карток ще не ухвалили або просто не озвучили.

Карти "Ощадбанку". Фото: скрін Мінфін
Карти "Ощадбанку". Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, "Досить знущатися...": клієнт "Ощадбанку" втратив доступ до грошей через перевипуск картки.

Також наш портал інформував, оновлення в банківських тарифах: що чекає на власників карток "Ощадбанку" з 1 грудня.

Крім того, ми писали, гроші та комісію зняли, а готівку не видали: клієнтка Монобанку залишилася без коштів, але з обіцянками банку.