"Ощадбанк" надає жителям регіонів, які постраждали від бойових дій, унікальну можливість отримати додаткову картку на фізичному носії до вже випущеної цифрової картки через електронну публічну послугу "єВідновлення".

Це повідомлення було представлено прес-службою Ощадбанку.

Отримання картки здійснюється особистим зверненням до відділення Ощадбанку, де обслуговується ваш картковий рахунок, та поданням заяви спеціального зразка.

Банківська карта та банкомат. Фото: youtue
Банківська карта та банкомат. Фото: youtue

Окрім "Ощадбанку", інші банки, включаючи ПриватБанк, monobank, ПУМБ, А-Банк, Sense Bank, Райффайзен Банк, izibank, та інші, надають можливість відкриття картки через програму "єВідновлення".

Популярні новини зараз
Компанія Apple "вбила" багатомільйонне місто одним рішенням: тепер можна зносити все Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку У коханні чекають справжні випробування: яким знакам зодіаку краще забути про стосунки Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

З моменту запуску механізму компенсації за знищене житло з 1 серпня 2023 року через програму "єВідновлення" вже надійшло понад 1400 заяв. Загальна площа зруйнованого житла, за яким подано заяви, становить близько 100 тисяч квадратних метрів. Приблизно 60% заяв належать до компенсації за знищені квартири.

Ця ініціатива покликана допомогти людям, чиє життя зазнало змін через бойові дії, забезпечуючи можливість швидкого та зручного доступу до фінансових ресурсів через додаткові карти, які стануть надійним інструментом відновлення.

Крім того, ми писали, до 3 тисяч доларів на підтримку: українці з 5 областей можуть зареєструватися на нову допомогу

Також вам варто дізнатися, потерпілим від війни українцям виплатять майже 500 доларів: як подати заявку

Раніше наш портал повідомляв,гарантовано отримаєте гроші: кому виплати продовжили ще на півроку