В Україні проводяться регулярні перевірки одержувачів грошової допомоги від держави. У деяких випадках українців можуть позбавити виплат, зокрема житлової субсидії. Про це повідомляє "24 Канал".

У 2023 році держава почала ретельніше контролювати виплати грошової допомоги, зокрема субсидії. Наприклад, якщо при призначенні допомоги людина вказала невірний розмір доходу, то фінмоніторинг швидко виявить розбіжність даних та виплату скасують.

Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube
Звернення за субсидією. Фото: скрін youtube

Також субсидіант може моментально залишитися без виплат, якщо здійснить дорогу покупку на суму понад 50 тисяч гривень або ж у нього виявиться депозит у банку на цю суму.

Інші причини скасування субсидії:

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще
  • смерть особи, якій надавалися пільги;
  • зміна реєстрації: розрахунок пільг провадиться відповідно до конкретно визначеного житла;
  • борги за комунальні послуги

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Якщо у субсидіанта утворилася заборгованість, це може стати приводом для скасування виплат. Однак цього можна уникнути, якщо надати документальне підтвердження, наприклад затримки зарплати або пенсії. Тобто якщо борг утворився з вагомої причини.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, соціальна допомога та субсидія: у Пенсійному фонді пояснили українцям важливий нюанс щодо отримання виплат

Також наш портал інформував, до 16 тисяч гривень на тепло в будинках: хто з українців може оформити солідну субсидію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується всіх, хто користується газом: комунальники звернули увагу на поломку, яка може коштувати життя.