Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками по комуналці, є дуже важлива інформація від компанії "Газмережі". Цього разу ви дізнаєтеся, що буде, якщо вчасно не передати показання приладу обліку за блакитне паливо.

Так, споживачі газу, які з якоїсь причини не передадуть свідчення лічильників у певні терміни, можуть отримати "несподівані". суми у платіжках.

Про це стало відомо завдяки попередженню компанії "Газмережі" у соціальній мережі Facebook.

Показники лічильника газу, скріншот: YouTube
Показники лічильника газу, скріншот: YouTube

У компанії зазначили, що передавати дані про споживання можна за допомогою особистого кабінету: https://my.grmu.com.ua/login.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Цибуля тепер – у подарунок: українські фермери масово позбавляються овочу Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Цей спосіб у компанії назвали простим та зручним, адже передача показників відбувається всього за кілька хвилин.

Публікація "Газмережі", скріншот: Facebook
Публікація "Газмережі", скріншот: Facebook

"У разі неотримання інформації обсяг споживання буде визначений відповідно до чинного законодавства. Так що надсилайте постійні дані навіть тоді, коли "блакитним паливом" з певних причин не користувалися ", - додали в компанії "Газмережі".

Також варто розповісти про те, що робити, якщо не зарахувалася оплата за розподіл блакитного палива. Головна причина, коли не проходить оплата за послуги розподілу газу – не вказаний номер особового рахунку. Деякі споживачі через неуважність забувають про цю важливу деталь.

Нагадаємо, "Чому тоді я маю платити?": газовики пояснили, що мають робити українці крім оплати послуг.

Раніше повідомлялося, зберіть усі рахунки в одній руці: "Газмережі" поділилися важливою інструкцією.

Також, з 1 по 5 грудня: "Газмережі" терміново попередили споживачів.