ПриватБанк порадував українців черговою акцією. На цей раз клієнти можуть отримати знижки на поїздки. Про умови пропозиції розповіли на офіційному сайті фінустанови.

Українці, які мають картку Mastercard ПриватБанку, зможуть до 31 грудня 2023 економити на поїздках у таксі. На кожну поїздку фінустанова надаватиме знижку у розмірі 10%, але доведеться виконати кілька умов.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

"10% знижки на поїздки в додатку Uklon, але не більше ніж 15 грн за 1 поїздку, у разі оплати карткою Mastercard від ПриватБанку (за умови додавання картки в додаток Uklon)", - йдеться у повідомленні банку.

Як отримати знижку:

  • увійти в мобільний додаток Uklon та додати картку Mastercard від ПриватБанку в розділі "Оплата – Платіжні картки";
  • вибрати картку як спосіб оплати у розділі "Оплата";
  • замовити та сплатити поїздку у додатку зі знижкою.

ПриватБанк, скріншот: YouTube
ПриватБанк, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

У ПриватБанку наголосили, що кількість знижок не обмежена. При цьому вони не діють при оплаті через Apple Pay або Google Pay. Також клієнти, які скористаються знижкою, автоматично братимуть участь у розіграші цінних подарунків. Про них можна дізнатись на сайті банку.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк розпочав виплату допомоги: хто отримає гроші.

Також наш портал інформував, "Заморозив гроші на пів року": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вирішив порадувати водіїв хорошими знижками: як добре заощадити на паливі.