Українським пенсіонерам видадуть допомогу на зимовий період від благодійного фонду "Зроблено в Україні". Хто і що може отримати, розповідається на інформаційному порталі to4ka.fun.

В Україну прийшла зима і багато організацій почали запускати програми допомоги з утеплення вразливих категорій населення. Так, пенсіонери віком від 70 років та старші, які є внутрішньо переміщеними особами, можуть отримати безкоштовні теплі ковдри.

Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube
Гуманітарна допомога. Фото: скрін youtube

Гуманітарна допомога надається людям похилого віку з Мелітополя та Мелітопольського району, зареєстрованих у місті Запоріжжі. Ковдри видають тим, хто ще жодного разу не отримував аналогічної допомоги.

Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube
Видача гуманітарної допомоги. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Для отримання теплої допомоги від фонду необхідно мати оригінали документів: паспорт, довідка переселенця, а також ідентифікаційний номер платника податків.

Як отримати гуманітарну допомогу

Видача гуманітарної допомоги проводиться за попередньою реєстрацією за цим посиланням. Кількість наборів обмежена, тому заповнення заявки не гарантує отримання ковдри. Уточнити питання щодо отримання допомоги можна за номером: +38 (067) 329-01-81.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, українські фермери отримають величезну фінансову допомогу: кому і як подати заявку вже зараз.

Також наш портал інформував, у пенсіонерів є лише три місяці, щоб не втратити виплати: якщо проґавили, вже не повернуть.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, зробити це потрібно до 1 грудня: одержувачів субсидії та пільг попередили про обов'язкову процедуру.