Субсидія необхідна українцям, щоб зменшити колосальні суми в платіжках за комуналку. Подати на призначення виплати можуть всі, але отримати субсидію може лише частина українців.

Але трапляються ситуації, коли виплата призначена, але її не виплачують. До Пенсійного фонду звернулася українка зі скаргою, що їй не виплатили субсидію, хоча на порталі показує, що їй було призначено виплати. Тому, вона попросила фахівців порадити, куди їй потрібно звернутися.

Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube
Пенсійний фонд України, скріншот: YouTube

"На сайті ПФУ є інформація про призначення субсидії на жовтень, але вона мені не виплачена. Куди можна звернутися і дізнатися причину невиплати?" запитує українка

Експерти зазначили, що з'ясувати причини не виплати субсидії можна кількома способами.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українці нарешті побачили Poch Tavria XL, яку збирали для Франції: навіть у таких журналах немає Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Як зв'язатися з фахівцями ПФУ:

1) Зателефонувати на гарячу лінію Фонду в своєму регіоні. Номери для дзвінків можна знайти на сторінці ПФУ в вашій області або в відкритих джерелах.

2) Дізнатися причину невиплати можна і в контакт-центрі. Для цього потрібно просто зателефонувати за цими номерами телефону:

0800-503-753

044-281-08-70

044-281-0871

3) Проконсультуватися з фахівцями можна й особисто. Для цього зверніться до будь-якого сервісного центру Пенсійного фонду.

Звернення до Пенсійного фонду. Фото: скрін Фейсбук
Звернення до Пенсійного фонду. Фото: скрін Фейсбук

Відповідь ПФУ. Фото: скрін Фейсбук
Відповідь ПФУ. Фото: скрін Фейсбук

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, стосується всіх пенсіонерів: можна отримати вже у відділенні "Укрпошти"

Раніше портал Знай інформував, зарахують лише в одну випадку: коли страховий стаж йде в майбутню пенсію

Також наш портал повідомляв, усім отримувачам пільг дали важливе пояснення: додатково 21 кв.м на сім'ю