Українці можуть отримати 3000 гривень допомоги від благодійного фонду "Карітас Маріуполь". Які категорії можуть розраховувати на виплату та на що можна витратити гроші, розповіли у telegram-каналі організації.

Одноразова виплата у розмірі 3 тисячі гривень на одну особу надається як компенсація за придбані за рецептом лікаря медикаменти. У програмі допомоги можуть брати участь внутрішньо переміщені особи, які не отримували аналогічних виплат раніше.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"Програма передбачає компенсацію за вже фактично придбані вами ліки за призначенням від лікаря. Програма одноразова, максимальна сума компенсації на людину – 3000 грн", - поінформували у фонді.

Умови отримання допомоги:

  • внутрішньо переміщені громадяни;
  • наявність висновку з призначенням медикаментів від лікаря, із зазначеним ПІБ пацієнта та печаткою;
  • наявність фіскального чека з аптеки;
  • наявність відкритого чинного рахунку у будь-якому банку України.

Виплати ВПО, скріншот: YouTube
Виплати ВПО, скріншот: YouTube

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами
Показати ще

У фонді наголошують, що реєстрація у програмі є обов'язковою, але не гарантує виплату допомоги. Заповнити онлайн-заявку можна за цим посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, гроші чи речі на кілька місяців: сім'ям з дітьми надають необхідну допомогу.

Також наш портал інформував, повербанки, ковдри та інші корисні штуки: українцям видають набори на зиму, хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, надішліть заявку - заберіть на "Новій пошті": українцям видають набори продуктів, побутової хімії та засобів гігієни.