У соціальних мережах почало ширитися відео, на якому видно, як чоловік через вікно на другому поверсі втікає з приміщення. За словами очевидців, це відбулося в військкоматі.

Чоловіка не зупинило навіть заґратоване вікно і висота. Це відео опублікував журналіст Віталій Глагола, проте коли саме його знімали, невідомо.

Втеча чоловіка з ТЦК. Фото: скрін відео
Втеча чоловіка з ТЦК. Фото: скрін відео

На кадрах чітко видно, як молодик хвацьки вилазить з дірки у ґратах на другому поверсі і стрибає на оживлену вулицю. Зі слів очевидців, подія відбулася на Закарпатті, у місті Мукачево, у місцевому територіальному комплектувальному центрі. Відразу ж після втечі, за ним кинувся чоловік одягнений у військову форму. Про те чи вдалося спіймати втікача залишається загадкою, адже відео переривається за моменті, коли вибіг працівник військкомату.

Втеча чоловіка з ТЦК. Фото: скрін відео
Втеча чоловіка з ТЦК. Фото: скрін відео

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

"На відео, яке мені надіслали – чоловік виліз у вікно на другому поверсі Мукачівського ТЦК на вулиці Духновича. Він виліз через дірку у гратах та спустився на жваву вулицю, після чого, кинувся навтьоки.", – підписав журналіст це відео.

Що стало причиною втечі з військкомату залишається невідомим.

Представники ТЦК все частіше починають потрапляти у скандали. Пов’язано це з тим, що їх неправомірні діяння потрапляють на відео очевидців та стають відомими суспільству.

Нагадаємо, інформаційний портал Знай повідомляв, обов'язкова мобілізація жінок: бойовий медик закликав зробити це якнайшвидше

Раніше портал Знай інформував, чи можуть мобілізувати батька, якщо син вже несе службу у ЗСУ: юрист поставив крапку у цьому питанні

Також наш портал повідомляв, масштабні зміни до мобілізації: що може змінитися вже до кінця 2023 року