Українська модель 26-річна Ангеліна Усанова, яка представляла нашу країну на конкурсі "Міс Всесвіт 2023", розповіла про розмову з російською конкурсанткою, яка відбулася поза камерами.

Про це стало відомо завдяки інтерв'ю, яке дала Ангеліна Усанова Аліні Шаманській, воно доступне в мережі Instagram.

Вона зізналася, що жодних конфліктних ситуацій у них не виникало в рамках конкурсу, проте одна розмова все ж таки відбулася.

Російська учасниця конкурсу сама підійшла до Усанової та сказала: "Я тут зі світом". Тому жодних провокацій, суперечок чи конфліктів між ними не було.

Популярні новини зараз
Скільки насправді чоловіків можуть мобілізувати: військовий розкрив неочікувану правду Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Ангеліна Усанова, фото: Instagram
Ангеліна Усанова, фото: Instagram

Інших діалогів дівчата не вели. Але Ангеліна зізналася, що дала зрозуміти їй, що вдячна за ці слова, проте спілкування між ними буде зайвим. Загалом Ангеліна зазначила, що поведінка російської конкурсантки була нормальною, вона спілкувалася з іншими дівчатами і навіть дарувала їм подарунки.

Щодо теми війни Усанова розповіла, що на конкурсі не змогла порушити цю тему, адже побачила, що організатори не зацікавлені у цьому.

Ангеліна Усанова та Аліна Шаманська, фото: Instagram
Ангеліна Усанова та Аліна Шаманська, фото: Instagram

Дівчина розповіла, що цього року конкурс був зацікавлений у фінансуванні та грошах, адже, як з'ясувалося, компанія, конкурс – повні банкрути. Тому основна мета була залучити компанію інвесторів та спонсорів.

Українська учасниця зізналася, що відчула ігнор у свій бік, адже навіть в інтерв'ю для конкурсу не було жодних питань щодо війни у ​​країні. Вона висловила припущення, що самі організатори не готові транслювати події, які відбуваються в Україні на весь світ через призму свого шоу.

Нагадаємо, найкраща подружка "Міс України-Всесвіту 2023" Усанова відвела у неї чоловіка: "Нікому не потрібна".

Раніше повідомлялося, з "Міс Всесвіт Україна" Усанова боротимуться трансгендерні жінки за корону: "Багато перешкод...".

Також, "Міс Україна-Всесвіт 2023" Усанова зізналася, чи спілкується з росіянкою на конкурсі: "Тому ми...".