Незабаром набувають чинності оновлені тарифи за картками для клієнтів Ощадбанку. Згідно з оповіщенням банку, зміни, що набирають чинності з 1 грудня 2023 року, торкнуться тарифів обслуговування рахунків.

Про це повідомили на офіційному сайті банку.

Багато банків надають послуги з переказу коштів між картками без стягнення комісій усередині банку. Це означає, що якщо у вас є кілька карток в одному банку (наприклад, Ощадбанк), ви можете переказувати гроші з однієї картки на іншу без додаткових витрат.

Серед ключових змін, що відбудуться – скасування комісійної винагороди за р2р-переклади для карток, емітованих у ТП "Зарплатний" через WEB-/Mobile банкінг Ощад 24/7 на інші карти Ощадбанку.

Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube
Карта "Ощадбанку". Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Більше того, перекази на карти Ощадбанку через мобільний банкінг також відбуватимуться без комісії.

Ощадбанк наголосив, що зміни почнуть діяти з початку зими. Клієнтам надано можливість ознайомитися з більш детальною інформацією про нові тарифи на сайті банку або звернувшись до найближчого офісу фінансової установи.

Ці оновлення можуть мати позитивний вплив на користувачів, надаючи їм більше свободи під час використання банківських послуг. Перекази без комісії між картками Ощадбанку та навіть на карти інших банків стануть доступнішими для клієнтів.

Нагадаємо, виживайте як хочете: ПриватБанк залишив українця за кордоном без копійки за душею

Раніше ми писали про грудневі виплати для пенсіонерів: до чого готуватися

Як повідомляв Знай.ua, ПриватБанк нагородить українців за добрі справи: хто отримає цінні подарунки