ПриватБанк розпочав виплату грошової допомоги деяким категоріям українців. Кошти можна отримати як на картку, так і забрати у найближчому відділенні банку. Про це повідомляється на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк оголосив, що почав виплати грошової допомоги громадянам, які мають статус жертви Голокосту, тобто колишнім в'язням концтаборів, які пережили німецьку окупацію.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Сума допомоги буде автоматично зарахована на рахунок чи картку клієнта. Якщо у людини немає рахунку в ПриватБанку отримати гроші можна готівкою в будь-якому з відділень банку в містах та районах України", - повідомили фахівці фінустанови.

Подати заявку на виплати мають право виключно люди, які відповідають критеріям отримання компенсації – особи, які особисто постраждали під час Голокосту.

Популярні новини зараз
Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Поповнення картки через термінали ПриватБанку: чому гроші можуть не зарахуватись Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися
Показати ще

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Зазначається, що "Приват" здійснює виплати цим категоріям громадян ще з 2014 року. При цьому він є єдиним банком-агентом, уповноваженим урядом Федеративної Республіки Німеччина виплачувати компенсації жертвам нацизму на території України.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Заморозив гроші на пів року": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.

Також наш портал інформував, "Я за все життя стільки не заробив!": заблокували рахунок через майже 3 мільйони, про які він чує вперше.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Користується якийсь Леонардо": клієнт "Sense bank" зауважив, що з його заблокованої картки роблять покупки..