Українці, які постраждали від російської агресії, мають змогу отримати грошову допомогу у розмірі майже 500 доларів. Про це йдеться на facebook-сторінці ГО "Асоціація саперів України".

В рамках програми надається допомога українцям, які постраждали від мін чи інших вибухонебезпечних предметів. Ця категорія громадян може отримати одноразову виплату – майже 500 доларів у гривневому еквіваленті.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

"В рамках цього проєкту АСУ зосередиться на допомозі постраждалим, хто отримав безпосередні фізичні пошкодження чи травми від міни чи іншого вибухонебезпечного предмету, що загрожують життю особи або значно обмежують її в своїх можливостях", - йдеться у повідомленні.

Гроші. Фото: Youtube
Гроші. Фото: Youtube

Популярні новини зараз
Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Критерії для отримання допомоги:

  • являєтесь особою, яка постраждала від вибухонебезпечного предмета або його представником;
  • необхідно отримати всебічну міжнародну допомогу для покриття потреб, не пов'язаних із реабілітацією та лікуванням;
  • є повнолітнім громадянином (програма підтримки поширюється і дітей).

Проєкт діє у Чернігівській, Сумській, Херсонській, Харківській, Запорізькій, Миколаївській, Одеській, Дніпропетровській, Полтавській, Львівській, Київській областях, а також у місті Київ. Залишити заявку на грошову допомогу можна за цим посиланням.

Раніше портал Знай повідомляв, до 16 тисяч гривень на тепло в будинках: хто з українців може оформити солідну субсидію.

Також наш портал інформував, нові виплати на дитину: батьки можуть одночасно отримати 25 тисяч гривень.

Крім того, ми писали, українці в 13 областях отримають грошові виплати: мінімум 450 гривень.