Один із найбільших мобільних операторів "Київстар" порадував своїх клієнтів приємною щотижневою акцією. У "щасливий день" ви зможете сидіти в інтернеті та спілкуватися із рідними всього за 1 гривню.

Про це компанія повідомила на офіційній сторінці у Facebook.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Відомий український оператор "Київстар" час від часу не тільки підвищує тарифи та викликає негатив абонентів, а ще й радує приємними акціями та бонусами.

Зараз абоненти отримали чудову можливість зекономити деяку суму з витрат на мобільний зв'язок.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

Один раз на тиждень оператор пропонує скористатися послугою "щасливий день", протягом якого ви зможете без жодних лімітів користуватися мобільним інтернетом та телефонувати рідним і друзям.

"Підключайте послугу "Щасливий день" в додатку "Мій Київстар" та користуйтеся безлімітним мобільним інтернетом та дзвінками в мережі протягом одного дня. Активувати акцію можна лише за 1 грн один раз на 7 днів", - йдеться в повідомленні.

Замовити послугу оператора можна за посиланням.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Терпіння лопнуло": українка за гроші отримала від "Київстар" жахливий інтернет та хамство у подарунок.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" хибною інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, ми писали, "Київстар" порадував українців мегавигідним тарифом: цілий комплект послуг за доступною ціною.