Яна Пасинкова – таролог та астролог, екстрасенс, дала прогноз на останній місяць цього року для українців.

Жінка розповіла, які дні в грудні потрібно бути обережними та, що готують окупанти найближчим часом для цивільного населення.

Яна Пасинкова, скріншот: YouTube
Яна Пасинкова, скріншот: YouTube

На думку астрологині, вже наступного місяця Збройні Сили України зможуть відкрити новий шлях. Але війна буде продовжуватися. За словами Пасинкової, ворог планує зробити щось нове, і ця нова небезпека буде йти з неба.Окупанти, будуть намагатися бомбардувати Україну, при чому досить масово.

Небезпечні дати

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

В грудні на думку Пасинкової будуть масові атаки протягом 7 днів. Тому варто бути обережними та не ігнорувати повітряні тривоги, особливо у ці дні: 3 грудня, 8 грудня, 9 грудня, 10 грудня, 19 грудня, 21 грудня, 31 грудня та 1 січня.

Яна Пасинкова
Яна Пасинкова

До кінця року не варто очікувати відступу ворога. За словами астрологині, окупанти накивають п'ятами вже в березні 2024 року, після того, як наші війська почнуть їх гнати. Першими звільнять території, які найбільше постраждали під час війни. Ймовірно це будуть українські міста та села біля води - Запорізька АЕС, або якийсь завод.

Окрім цього, Яна Пасинкова розповіла, чим для українців закінчиться цей 2023 рік. За її словами до кінця року нас всіх чекають гарні новини, попри нависаючу небезпеку від ворога.

Нагадаємо, портал Знай інформував, шумний натовп для Скорпіонів та домашній затишок Ракам: як зустрічати 2024 рік всім знакам Зодіаку

Раніше на порталі Знай повідомлялося, «Наша лагна у сузір’ї Стрільця»: астрологиня розповіла, що віщують Україні зірки

Також, наш портал інформував, маги, шамани та екстрасенси нарешті заплатять: держава планує стягнути з них податки