48-річний колекціонер із Британії Майкл Даймонд отримав у подарунок жахливу ляльку часів Другої світової війни на ім'я Містер Фріц.

З нею відбувалися дивні речі – вночі сама відкривалася шафа, а очі та рот іграшки починали рухатися.

Лялька, скріншот: Youtube
Лялька, скріншот: Youtube

Як розповів чоловік із Ліверпуля, його знайомий – колишній в'язень нацистського концтабору – подарував йому цю ляльку у липні. З того часу Майкл почав помічати, що скляні дверцята з іграшкою сама відкриваються вночі.

Щоб зняти це, він установив камеру. Запис через дві ночі зафіксував, як дверцята розчісуються, а очі та рот ляльки починають рухатися. Чоловікові стало моторошно, адже, як він вважає, усередині Містера Фріца живе привид ув'язненого, який створив цю ляльку у таборі Шталаг II-В.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Я розумію, чому людям може бути страшно, але мене це не лякає. Я хочу дати примарам постійний будинок у своїй колекції”, – додав Даймонд.

Лялька, скріншот: Youtube
Лялька, скріншот: Youtube

Наразі Містер Фріц замкнений у шафі на ланцюгу і накритий ковдрою. Однак дружина і дочка колекціонера вважають, що ляльку слід знищити або позбутися. Хоча ще раніше двері могли відчинятися кілька разів протягом тижня. Разом з цим очі відкриваються, мерехтять, а рот рухається вгору-вниз.

Нагадаємо, дискотека з "присмаком" смерті: сім'я загиблого виставила труну прямо на танцполі, витанцьовуючи під музику

Як повідомляв "Знай.uа", батько залишив 6-річну дитину з кращим другом, а він відрізав хлопчику голову

Знай.uа писав, няню посадили на 707 років у в'язницю після того, що він зробив з 16 хлопчиками: "Я пишаюся, що приносив посмішки..."