Кілька років тому весь світ вразив корейський серіал "Гра в Кальмара", який вийшов на Neftlix і відразу ж побив усі можливі рекорди.

Перший сезон закінчився, звичайно ж, після такого у розробку запровадили продовження. Однак, досі невідомо, коли вийде другий сезон, про що він буде і хто буде в головних ролях.

Гра в кальмара, кадр з дорами
Гра в кальмара, кадр з дорами

Щоб скрасити очікування, Netflix випустив однойменне реаліті-шоу, в якому реальні люди борються за приз у розмірі 4,56 мільйонів доларів. Однак обходиться насправді все, на щастя, без жертв. Або так здається спочатку. А все тому, що кілька учасників "Гра в кальмара: Виклик" вимагають компенсації за травми, одержані під час зйомок. Про це повідомляє The Hollywood Reporter.

Учасники постраждали внаслідок нехтування творцями шоу заходів безпеки. На це вони пішли, аби досягти видовищності. Вони нібито отримали переохолодження та нервовий зрив під час першого випробування. У Великій Британії тоді були складні погодні умови, дуже холодно. Це видно з кадрів із шоу.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

"Гра в кальмара: Виклик", скріншот: Netflix
"Гра в кальмара: Виклик", скріншот: Netflix

Люди ризикували здоров'ям, оскільки їм доводилося довго залишатися нерухомими під час зйомок. Водночас, продюсери запевняли, що безпека – пріоритет, але шлях до перемоги у шоу не буде легким.

Нагадаємо, франшиза "Крік" втратила одразу двох головних актрис перед зйомками сьомої частини: Дженна Ортега обрала "Уенздей"

Як повідомляв "Знай.uа", "Уенздей" переїжджає - у 2 сезоні більше не буде батьківщини Дракули, де розгорнуться події

Знай.uа писав, що не так з фіналом "Корони"? Останній сезон вважають найгіршим з усіх