Дуже часто буває так, що ми тільки впізнали ім'я людини, а вона нас вже дратує, хоча ніби нічого ще поганого нам і не зробив.

Іноді це бувають "флешбеки з минулого", коли ми згадуємо, що людина з таким ім'ям образила нас колись, але іноді це буває дійсно просто ім'я, дане при народженні. Адже є й справді список імен, які дратують багатьох і ми вам про нього зараз розповімо. На цей раз зупинимося на четвірці жіночих імен.

Дівчина, фото: Знай.ua
Дівчина, фото: Знай.ua

Людмила

Власниця цього імені часто викликає роздратування в інших, незважаючи на його "миле" звучання. Це пов'язано з простотою та зайвою комунікабельністю Людмили. Вона цікава, дає корисні поради та допомагає всім. Людмила робить це за вдачею, а не спеціально. Однак люди, які її оточують, часто вважають її поведінку ненормальною та неприємною. Жінка із цим ім'ям прагне сподобатися кожному. Сама ж прагне вступати в контакт із корисними людьми. Поки їй потрібна допомога, вона уважно ставитиметься до них.

Анжеліка

Покровитель Анжеліки - Козеріг, знак, який складний у спілкуванні. Жінка з цим ім'ям самовпевнена і горда. Вона виглядає грубою та недружньою. Хоча Анжеліка справді емоційна, вона надто відсторонено поводиться з іншими людьми. Жінка з цим ім'ям контролює усі почуття. Хвалькість не чужа Анжеліці. Їй подобається викликати заздрість в інших, розповідаючи про свої досягнення чи дорогі покупки.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

дівчина
дівчина

Тетяна

Тетяна часто викликає невдоволення в інших. Її гнів часто обрушується на ближнього, незважаючи на те, що вона намагається приборкати свій запальний характер. Владна Тетяна дуже любить командувати іншими людьми. Вона твердо вірить, що нічого не станеться, якщо вона не підштовхуватиме і вмовлятиме оточуючих на дії. Тетяна любить підганяти всіх, вчити їх і суворо звітувати. Вона образлива, якщо її образять. Жінки із цими іменами часто викликають роздратування, коли з'являються на публіці. Їхня поведінка є причиною всього цього. Вони дратують інших людей своїми вчинками, навмисно чи ненавмисно.

Надія

Незважаючи на позитивне звучання імені, своєю поведінкою Надія нерідко викликає в інших протилежні почуття. Вона є непостійною в судженнях, легко змінює власні принципи. Надія надзвичайно вперта. Вона нізащо не послухає мудрої поради, якщо задумає провернути провальну справу. Коли Надю наздожене провал, почне звинувачувати свого ближнього. Нерідко вона знімає із себе відповідальність за невдалі вчинки, спокійно перекладаючи їх на плечі інших. Їй простіше шукати недоліки у чужих людях, ніж розписатися у своїй помилці.

дівчина
дівчина

Нагадаємо, що ох, вони неймовірні: 7 кращих жіночих імен, які не залишать жодного чоловіка байдужим.

Раніше ми повідомляли, що краще самою, ніж разом з ними: 5 чоловічих імен, володарі яких найчастіше змінюють.