Концерт "Новорічна музична платформа" став джерелом несподіваної сварки у світі української поп-індустрії. Анастасія Приходько, одна з яскравих представниць української музичної сцени, поділилася своїми відчуттями щодо участі Віри Брежнєвої у цьому концерті.

В її Instagram з'явилися деякі цікаві деталі, які не залишилися поза увагою фоловерів.

Співачка зізналася з подивом, що Брежнєва взяла участь у цьому заході, оскільки сама Приходько на нього не була запрошена. За її словами, організатори заходу вирішили не ризикувати, запросивши лише Брежнєву, щоб уникнути потенційного скандалу, який міг виникнути у разі її участі.

Сторіс Анастасії Приходько / фото: скріншот Instagram Анастасії
Сторіс Анастасії Приходько / фото: скріншот Instagram Анастасії

"Бачите, як цікаво. Саме зараз у Жовтневому палаці проходить запис новорічного вогника, де вас вітатиме з 2024 роком, роком Дракона, Віра Брежнєва, - сказала Приходько 24 листопада. - Тим паче цікаво, що в афішах вона не була вказана. Вона була вказана там де "і купа зіркових гостей". Я добре знаю організаторів. Вони мене не покликали, бо вони й мене добре знають. Я вас не вітатиму з Новим роком, мене там немає. Тому що вони знали, що це буде скандал", — сказала співачка.

Популярні новини зараз
Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Анастасія також звернула увагу на те, що ім'я Брежнєвої не було вказано на афіші концерту, а позначалося лише як "і безліч зіркових гостей". Це підштовхнуло фоловерів співачки до деяких роздумів.

Сторіс Анастасії Приходько / фото: скріншот Instagram Анастасії
Сторіс Анастасії Приходько / фото: скріншот Instagram Анастасії

За словами самої Приходько, вона дізналася про участь Віри Брежнєвої за кілька днів до заходу та хотіла переконатися у цьому факті. Однак це не вгамувало невдоволення виконавиці, оскільки, за її словами, багато українських артистів відмовилися брати участь у даному концерті.

Підтримка Анастасії Приходько з боку її фоловерів також була висловлена ​​з деяким невдоволенням щодо участі Віри Брежнєвої. Багато хто з них висловив невдоволення тим, що Брежнєва, вважаючись суспільною фігурою, не робить достатньо активних висловлювань щодо військових подій в Україні.

Нагадаємо, "з першим снігом...": Наталія Могилевська на кухні показала, як зігріти все тіло

Крім того, портал Знай.ua писав, Анна Трінчер зізналася, що змушував її підписувати Волошин: "Якщо ми будемо розлучатися. ."

Вам буде цікаво дізнатися, онука Софії Ротару живе своє шикарне життя в Америці і не згадує про війну на Батьківщині