У розпал війни доволі важко знайти роботу, однак деякі хитрощі таки дадуть вам можливість зайняти посаду мрії. Гарні навички та досвід це звичайно важливо, але дещо треба знати про те, як виділитися серед натовпу інших кандидатів.

Про те, як успішно пройти співбесіду розповіла менеджер з підбору персоналу Бонні Ділбер на своїй сторінці в TikTok.

Співбесіда, фото Бізнес
Співбесіда, фото Бізнес

Вона розповідає, що є "біла брехня", яка виділить вас серед інших претендентів.

Бонні зауважує про те, що на співбесіді не варто згадувати про негатив на минулому місці роботи та скаржитися на шефа.

Популярні новини зараз
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Якщо ви скаржитеся на свого попереднього керівника чи колег, то рекрутер подумає, що ви також будете негативно відгукуватися про роботу і в їхній компанії. Немає за що похвалити колишнього шефа? Подякуйте за досвід", – каже вона.

Співбесіда, скріншот: Youtube
Співбесіда, скріншот: Youtube

Також вона зазначає про те, що не варто фокусуватись лише на грошах, а варто показати те, що ви захоплені своєю справою.

Також варто показати мацбутньому роюотодавцю те, що ви націлені надовго залишатись у компанії.

"Нові працівники мають прагнути до кар’єрного розвитку в компанії. Після 2021 року, коли стрімко зросла кількість звільнень, компанії почали хвилюватися про втрату своїх найкращих кадрів. Тепер вони хочуть знати напевно, що ви бачите майбутнє разом із ними", – пояснює Ділбер.

@bonniedilber

Companies want to hire top talent that will grow with them over time. Here are three things you're going to want to lie about to present yourself in this way. #interviewtips #jobseekers #jobsearch #interviews #recruiting #careertok

♬ original sound - Bonnie Dilber

Як повідомляв "Знай.ua", "чек залишився...": українців затримали німецькі копи за фальшиві гроші, валюту міняли в "Райффайзен банку"

Знай.ua писав, шахраї облаштували фейковий обмінник і крали чужі гроші "в польоті": "Два отвори..."

Також, шахраї по-новому дурять українців, які шукають роботу: як не потрапити на гачок аферистів