Українка переплатила за електроенергію, але замість повернення коштів їй виставили борг. Про це свідчить скарга клієнтки у коментарях на офіційній сторінці YASNO в соціальній мережі facebook.

За словами українки, у квартирі деякий час ніхто не жив, тож передавалися приблизні показники лічильника і в результаті утворилася відчутна переплата. Втім, у YASNO їй вирішили виставити борг.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"По причині відсутності певний час у квартирі, показники передавались неточні і як результат - переплатили в межах 200 квт. Контролер зафіксувала це. І о диво - нам нарахували не повернення коштів, а борг більше 700 грн", - поділилася українка.

Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube
Платіжки за електроенергію. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Клієнтка заявляє, що її "футболять" від компанії до компанії, але виправляти свої прорахунки ніхто не поспішає.

"Тепер ЯСНО киває на ДТЕК, а ДТЕК на ЯСНО. Всі показники які ми подавали і подаємо переробляють на свій погляд. Фантастика, - обурилася жінка.

Фахівці YASNO відреагували на скаргу українки та пообіцяли допомогти із розв'язанням проблеми.

Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua
Скарга на YASNO. Фото: скрін facebook.com/yasno.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, економія світла при використанні бойлера: як мати цілодобово гарячу воду і не отримати "космічну" платіжку.

Також наш портал інформував, чому бувають короткочасні відключення світла і чи це впливає на роботу приладів: українцям розкрили правду.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, передають дані колекторам, щоб вибити борги з пенсіонерів: українка розповіла всю правду про компанію "Yasno".