Українцям допоможуть пройти важку зиму та нададуть фінансову допомогу у розмірі 10 800 гривень на особу. Виплати пропонує глобальна християнська організація World Vision. Про це інформує Департамент праці та соціального захисту населення м. Миколаєва.

World Vision відкриває реєстрацію на фінансову допомогу для українців, які мешкають у Миколаївській області. Сума виплати за весь період – 10 800 гривень на особу. Допомога виплачується протягом 3 місяців – по 3600 гривень.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Хто може отримати допомогу

Подати заявку на виплати можуть особи, у тому числі ВПО, які не отримували допомогу від інших організацій та World Vision протягом останніх 3 місяців.

Також необхідно відповідати критеріям уразливості:

Популярні новини зараз
Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще
  • сім'ї з вагітними/годуючими жінками;
  • похилого віку, зокрема ті, хто не має підтримки від рідних;
  • неповна сім'я - є лише тато чи мама;
  • у сім'ї є людина з хронічними захворюваннями чи обмеженими можливостями;
  • дохід сім'ї нижчий за 6318 гривень на особу на місяць.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Заповнити форму на отримання допомоги можна за цим посиланням. Якщо вся інформація буде вказана коректно, фахівці організації зв'яжуться і запросять на реєстрацію протягом 10 робочих днів. Претенденту на допомогу потрібно буде документально підтвердити ставлення до вразливої ​​категорії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, готуйтеся отримати 5000 гривень: до 1 грудня українці можуть зареєструватися.

Також наш портал інформував, українські сім'ї можуть отримати десятки тисяч гривень на дитину: кому допоможуть.

Крім того, ми писали, деяким українцям виплатять по 50 тисяч гривень: хто може отримати гроші.