ПриватБанк попередив деяких українців про затримку із нарахуванням виплат на карти. Відповідна інформація з'явилася в одному із відгуків на порталі Мінфін.

Українка поскаржилася на ПриватБанк через невиплату кешбеку за однією з акцій. За словами жінки, вона виконала всі умови та чекала на зарахування бонусу, втім, його так і не сталося. Вона зверталася до служби підтримки, проте ситуацію це не виправило.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Після опитування фахівець повідомив, що все добре, банк бачить і мою реєстрацію в акції, і купівлю зі зняттям. Запевнив, що наступного тижня буде виплачено кешбек. Однак його немає", - поскаржилася клієнтка.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Фахівці ПриватБанку відреагували на скаргу та попередили, що наразі є затримка з виплатами кешбеку. Втім, проблему мають вирішити найближчим часом, і бонус буде перераховано на рахунки клієнтів, які виконали умови.

"Перепрошуємо за незручності. Наразі є затримка з виплатою. Найближчим часом виплата буде обовʼязково всім хто отримав пропозицію від Банку, та виконав умови Акції", - відповіли в банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, ПриватБанк вирішив порадувати українців перед святами: хто отримає щедрі подарунки.

Також наш портал інформував, "Заморозив гроші на півроку": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Я за все життя стільки не заробив!": заблокували рахунок через майже 3 мільйони, про які він чує вперше.