Українці, які вчасно оплачують платіжки за електроенергію, зможуть отримати знижки на купівлю пального. Про це розповіли на офіційній facebook-сторінці компанії YASNO.

Для клієнтів YASNO діє програма лояльності, яка дозволяє накопичувати бонусні бали за оплату платіжок. Обміняти накопичення бали споживачі можуть на персональні знижки на АЗС.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

"Сплачуючи за світло, ви накопичуєте бонуси від YASNOЛОВ та можете обмінювати їх на ексклюзивні знижки ще й від SOCAR. Все що потрібно — обміняти бонуси в кабінеті програми лояльності на унікальний промокод — це буде ваша персональна знижка на покупку пального, автотоварів і навіть меню з кафе", - йдеться у повідомленні.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

У YASNO відзначили на кожен літр бензину надається 2 гривні знижки, а на скраплений газ – 1 гривні/літр. Знижка надається на один чек. При цьому кількість промокодів обмежується лише кількістю доступних бонусів YASNO.

Після обміну бонусів на промокод знижка діятиме протягом 30 днів.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, в YASNO відхрестилися від ремонту несправних лічильників: що робити споживачам.

Також наш портал інформував, підвищення тарифу та початок російських атак: міністр енергетики відповів на хвилюючі питання.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Кожен з нас може допомогти енергетикам": українцям дали цінні поради щодо споживання електроенергії.