ПриватБанк допоможе українським водіям заощадити на купівлі палива. Про це розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно запускає вигідні акції для своїх клієнтів і дає можливість отримати цінні подарунки, а також непогано заощадити на різних послугах або покупках. На цей раз хорошу новину повідомили автовласників.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Так, українські водії з картами Mastercard від "Привату" зможуть економити на заправці свого "залізного коня". Попередньо банк просить виконати кілька умов.

Що потрібно зробити українцям:

  • зареєструватися в новій акції за посиланням або пропозицією, що надійшла на пошту або Приват24;
  • розраховуватися в мережі АЗС ОККО картою Mastercard "Універсальна"/"Універсальна Gold" чи преміальної від ПриватБанку;
  • одержати кешбек на рахунок у розмірі 3%.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

У ПриватБанку наголосили, що щомісячно учасник акції може повернути на картку до 500 гривень (з урахуванням сплати податку). За весь період акції можна заощадити 1000 гривень. При цьому банк від імені клієнта сплачуватимуть податки за кешбек.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Привласнив чужі кошти?!": банкомат ПриватБанку не видав кошти, а оператори відмахуються від клієнтки.

Також наш портал інформував, "Заморозив гроші на півроку": ПриватБанк залишив українця з порожніми кишенями через просту операцію.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".