Залізничний вокзал Києва — місце, яке відвідують тисячі українців щодня, мільйони людей з усього світу протягом року.

Звичайно, він виглядає не так, як міг би, якщо звертати увагу на подібні інфраструктурні об'єкти в інших країнах Європи. Але українці вже втомилися від проблем, пов'язаних із залізничним вокзалом, тож беруть усі в свої руки. Ось на сайті Київської міської радиз'явилася петиціяз вимогою місцевих жителів — позбутися МАФів, які знаходяться поблизу цього об'єкта. А все через те, що вони заважають, зокрема, пішоходам.

Вокзал у Києві, скріншот з відео
Вокзал у Києві, скріншот з відео

"Просимо Постійну комісію Київради з підприємництва, промисловості та міського благоустрою доручити Департаменту територіального контролю видати доручення на демонтаж незаконних тимчасових споруд, що перекривають тротуар за адресою: Вокзальна площа, 2 (біля&) - йдеться у тексті петиції.

Це звернення виявилося вкрай необхідним, якщо враховувати, що міська влада протягом багатьох років ніяк не може видати доручення щодо демонтажу цих кіосків. Хоча у них відсутні будь-які дозвільні документи.

Популярні новини зараз
"Йо**на ти в рот": п'яні ТЦК-кашники силоміць "упакували" волонтера і з кулаками накинулися на жінок Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Землю накрила потужна магнітна буря, як встояти на ногах Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Наразі петицію підписали трохи більше 400 осіб. Залишилось 56 днів до моменту її закриття. Щоб розпочався її розгляд, потрібно 6 тисяч голосів.

Петиція про київський вокзал, скріншот: petition.kyivcity.gov.ua
Петиція про київський вокзал, скріншот: petition.kyivcity.gov.ua

Нагадаємо, в Києві жінка змушує маленького хлопчика ритися в смітниках: шукає пляшки, щоб вижити

Як повідомляв "Знай.uа", у Кличка витратять 3,6 мільйона гривень на софт для електронних перепусток

Знай.ua писав, ряджені у формі під прикриттям титушок:ветеран показав мафію, яка обманює киян на вулицях міста