Українські сім'ї можуть зареєструватись на отримання грошової допомоги у розмірі 5000 гривень. Подати заявку необхідно до 1 грудня 2023 року. Про це повідомляє telegram-канал "Харків. З Бахмутом у серці".

Родичі загиблих чи померлих учасників АТО/ООС, Захисників та Захисниць України з Бахмутського міського територіального товариства можуть оформити матеріальну допомогу. Виплата у розмірі 5000 гривень надається щорічно на всю родину.

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Отримати фінансову підтримку сім'ї захисників можуть після подання відповідної заяви до Управління соціального захисту населення Бахмутської міської ради. Заявку слід надіслати поштою до 1 грудня 2023 року.

Деньги. Фото: скрин youtube
Гроші. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

До заяви слід додати копії документів:

  • паспорт чи інший документ, що засвідчує особу;
  • реєстраційний номер облікової картки платника податків;
  • посвідчення члена сім'ї загиблого чи померлого;
  • довідка ВПЛ (при наявності);
  • документи, що підтверджують родинні стосунки із загиблим;
  • свідоцтво про смерть загиблого;
  • реквізити банківського рахунку.

Куди звертатися

Заяву та копії документів, завірені власним підписом, потрібно надіслати за адресою: м. Дніпро, відділення "Нової пошти" №57, отримувач – Лисяченко Оксана Миколаївна, телефон: 0953504113.

Виплати. Фото: скрін t.me/bakhmut_u_serdci_kharkiv
Виплати. Фото: скрін t.me/bakhmut_u_serdci_kharkiv

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, грошова допомога протягом 3-х місяців: українці можуть отримати понад 10 тисяч гривень.

Також наш портал інформував, українські сім'ї можуть отримати десятки тисяч гривень на дитину: кому допоможуть.

Крім того, ми писали, деяким українцям виплатять по 50 тисяч гривень: хто може отримати гроші.