ПриватБанк допоможе українцям заощадити на громадському транспорті – поверне 50% вартості проїзду. Хто зможе заощадити, розповіли на офіційному сайті фінустанови.

ПриватБанк регулярно радує клієнтів цікавими акціями та приємними бонусами. На цей раз банк подарував можливість заощадити на поїздках у громадському транспорті.

Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube
Карта ПриватБанку. Фото: скрін youtube

Так, українці з картами "Привату" зможуть повернути 50% вартості проїзду як кешбек. За весь період акції кожен клієнт може заощадити до 750 гривень.

"Кешбек 50% від вартості квитка за кожну поїздку, але не більше ніж 250 грн на місяць (або 750 гривень за весь період акції) з урахуванням ПДФО. Виплата кешбеку здійснюється наступного тижня після оплати", - розповіли в банку.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Громадський транспорт. Фото: скрін youtube
Громадський транспорт. Фото: скрін youtube

Як почати економити:

  • Зареєструватись в акції ПриватБанку за посиланням;
  • оплачувати проїзд у громадському транспорті карткою Mastercard "Універсальна"/"Універсальна Gold" від "Привату" через QR-код.

Клієнтів попередили, що половина вартості проїзду повертається на картку, якщо сума однієї оплати не перевищує 100 гривень.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Можна чекати дзвінка від шахраїв": українець запідозрив, що "ПриватБанк" передає дані клієнтів "третім особам".

Також наш портал інформував, "ПриватБанк" приготував сюрприз українцям, які знімають готівку на касах магазинів: акція до 30 листопада.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Платіж повернувся": українці помітили, що "ПриватБанк" не дає витратити власні гроші.