ООН продовжує фінансову підтримку українців, які постраждали від війни. Одержувачам допомоги розповіли, що робити, якщо виникла потреба змінити картку для отримання виплат. Інструкція з'явилася в telegram-каналі "Допомога ВПО від УВКБ ООН".

Українці, які подали документи на отримання грошової допомоги від ООН, а потім із якоїсь причини змінили банківську картку, зобов’язані попередити організацію, щоб своєчасно отримати виплату.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Одержувач допомоги може змінити номер банківської картки для зарахування коштів декількома способами, обравши найзручніший.

Спосіб №1

Звернутися через чат УВКБ ООН, залишивши контактний номер телефону та ПІБ. Працівник технічного відділу зв'яжеться з отримувачем допомоги та скоригує дані. Втім, чекати на дзвінок доведеться протягом двох тижнів.

Популярні новини зараз
Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Банківська карта та банкомат. Фото: youtue
Банківська карта та банкомат. Фото: youtue

Спосіб №2

Зателефонувати за гарячою лінією УВКБ ООН та залишити заявку на коригування даних. Через деякий час буде надано зворотний зв'язок і можна буде вказати актуальний номер картки.

Спосіб №3

Найшвидший спосіб змінити картку для виплати допомоги – звернеться на одну з локацій оформлення допомоги. Нові дані будуть одразу внесені до системи, але за умови, що реєстрація на допомогу проходила не в онлайн-режимі, а в одному з офісів.

Виплати від ООН. Фото: скрін telegram
Виплати від ООН. Фото: скрін telegram

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, до 45 000 гривень на руки: українцям допоможуть стати на ноги, хто може отримати допомогу.

Також наш портал інформував, додаткову допомогу на комуналку: хто зможе не переживати за платіжки цієї зими.

Крім того, ми писали, соціальна допомога та пенсія: хто в Україні може оформити одразу дві виплати.