Українці скаржаться, що після оформлення житлової субсидії не можуть дочекатися виплат для оплати комунальних послуг. Своїм невдоволенням субсидіанти поділилися у коментарях на офіційній facebook-сторінці Пенсійного фонду.

До ПФУ звернулася українка, яка заявила, що вже скоро потрібно платити за комунальні послуги, а обіцяну субсидію їй досі не виплатили.

Оплата комуналки. Фото: скрін youtube
Оплата комуналки. Фото: скрін youtube

"Чому досі немає субсидії, ви мені сказали, що субсидія надійде в найближчий виплатний період, коли той період, якщо днями знову багато хто отримав, скільки ви знущатиметеся?", - поскаржилася українка.

Інші користувачі мережі також підтвердили, що виплати ще не отримали.

Популярні новини зараз
Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

"Знущаються і насміхаються з людей, як тільки можуть!", - обурилися в коментарях.

ПФУ. Фото: скрін youtube
ПФУ. Фото: скрін youtube

Фахівці Пенсійного фонду поспішили заспокоїти українців і заявили, що субсидії, нараховані в жовтні 2023 року, будуть виплачені протягом листопада.

"Фінансування додаткового виплатного періоду за субсидіями, нарахованими у жовтні 2023 р., планується у листопаді поточного року. Чекайте, будь ласка, на виплату", - відповіли у відомстві.

Українці скаржаться на затримку виплат Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua
Українці скаржаться на затримку виплат Фото: скрін facebook.com/pfu.gov.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, перерахунок пільг та субсидій: до українців звернулися з важливим оголошенням.

Також наш портал інформував, соціальна допомога та субсидія: у ПФУ пояснили українцям важливий нюанс щодо отримання виплат.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, майже 900 гривень надбавки можуть оформити пенсіонери вже в листопаді: список важливих документів.