Українці, оплачуючи свої рахунки, очікують, що компанія "Нафтогаз" вестиме точний облік їхніх витрат і що цей процес буде максимально прозорим.

Коли внесені українцями платежі за комунальні послуги не знімають боргові зобов'язання, багато хто опиняється в безвиході.

По-перше, коли вони здійснюють оплату за комунальні послуги, вони очікують, що їхні борги будуть погашені, і кошти будуть використані згідно з їх призначенням. У випадку, коли так не відбувається, це викликає розчарування та обурення.

Коментар на Facebook-сторінці "Нафтогазу", скріншот
Коментар на Facebook-сторінці "Нафтогазу", скріншот

Представники компанії "Нафтогаз" на своїй сторінці у Facebook дають зрозуміти, що частою причиною таких непорозумінь стає нестача інформації про особовий рахунок або дані лічильника.

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

"Споживачеві запропонували скласти з нами, як із постачальником послуг, акт розрахунків. Ось так ми гарантуємо, що всі здійснені платежі зараховуються безпосередньо на особистий рахунок клієнта", — повідомляє Нафтогаз.

Коментар на Facebook-сторінці "Нафтогазу", скріншот
Коментар на Facebook-сторінці "Нафтогазу", скріншот

Опинившись на рахунку підприємства замість перелічених платежів, ці кошти зберігаються до того часу, поки компанія з'ясує обставини. Однак проблема може виникнути через відсутність необхідних даних від клієнта про споживання газу. У таких випадках компанія здійснює оціночний розрахунок, ґрунтуючись на середньомісячних даних.

Вирішення подібних непорозумінь лежить у руках споживача: своєчасне оновлення даних та регулярна передача показань лічильника допоможуть уникнути незручностей та забезпечать чіткіший облік спожитих ресурсів.

"Наступного місяця ми отримаємо скориговані обсяги споживання, які дозволять знизити або збільшити суму боргів", — пообіцяв "Нафтогаз".

Знай.ua нагадує про те, що коштують 500 гривень: пенсіонери не стримують радість

Також портал Знай.ua писав, що важка недуга охопила столичних дітей: школи закривають на карантин