Для всіх наших дорогих та шанованих читачів, які уважно стежать за своїми платіжками з комуналки, а також переймаються нормальними поставками електрики, є дуже важливі новини. Цього разу клієнти компанії Yasno вирішили дізнатися, що потрібно робити, якщо в під'їзді багатоквартирного будинку довгий час немає світла.

Виявляється, у компанії "Yasno" теж не повністю знають відповідь на це питання, проте є кілька порад, якими можна скористатися насамперед.

Про це стало відомо завдяки відповіді фахівців компанії Yasno в соціальній мережі Facebook.

Тарифи на світло, скріншот: YouTube
Тарифи на світло, скріншот: YouTube

Так, один із споживачів вирішив дізнатися, як вирішити ситуацію такого плану: "Краще скажіть, куди звертатися, якщо в під'їзді світла немає місяць, потім з'являється на кілька діб, до того ж, горить він не вимикаючись вдень, а потім знову зникає на місяць Вони вирішують питання якраз на ці кілька діб і те, чекати поки виконають заявку доводиться той же місяць (іноді менше).Мені якось фіолетово, я не дуже часто виходжу, плюс ліхтар на телефоні є, плюс за роки таких "гойдалок" під'їздом навчився хоч із заплющеними очима ходити, але ситуація бісить".

Популярні новини зараз
Запитай у дружини або мами: які документи потрібні українським чоловікам для оновлення даних у ТЦК Гороскоп на тиждень 29 квітня-5 травня для всіх знаків Зодіаку: дежавю Раків, небезпечні зв'язки Стрілеців і клопіт Дів Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

Представники компанії надали відповідь і заявили, що їм дуже шкода, що має у під'їзді проблеми зі світлом. Також радять звернутися до ОСББ, керуючої компанії чи ЖЕКу, вони знають що потрібно робити.

Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook
Відповідь компанії "Yasno", скріншот: Facebook

"Розуміємо, що дуже незручно бути без світла у під'їзді. На жаль, у нас відсутня інформація про орган, який контролює роботу ЖЕКу. Щиро сподіваємося, що ваше питання буде назавжди вирішено у найкоротші терміни", - додали в компанії.

Нагадаємо, українці вже живуть в умовах віялових відключень світла.

Раніше повідомлялося, більше на 300 гривень: чому доведеться переплачувати за комуналку.

Також, відключення тепла за борги та ціни на опалення: як пройде опалювальний сезон.