У середині жовтня у деяких українських містах стартував опалювальний сезон. Споживачі вже почали отримувати перші платіжки за тепло, які зовсім не тішать. Одна зі скарг з'явилася на facebook-сторінці Комунального концерну "Центр комунального сервісу".

Українка поскаржилася на підприємство через аномально велику суму у платіжці за опалення у жовтні. За її словами, було нараховано 1200 гривень, при тому, що жовтень був рекордно теплим і часто температура повітря сягала 20 градусів вище нуля.

Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube
Опалювальний сезон. Фото: скрін youtube

"1200 грн за 68 квадратів за жовтень, коли на вулиці було +20? Ваше дно пробивається з кожною платіжкою", - поскаржилася українка.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Клієнтка заявила, що платіжки із сумнівними нарахуваннями їй приходять не вперше, втім, домогтися перерахунку так і не вдалося.

"Я вже другий рік пишу вам, що стосується ваших нарахувань, подаю документи, в яких зазначено, що нарахування неправомірні, а ви відписуєте мені стандарті писульки – всі вам правильно нарахували", – обурилася жінка.

Скарга українки. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua
Скарга українки. Фото: скрін facebook.com/cks.com.ua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Також наш портал інформував, "Раніше знижка була, а тепер ні": клієнтка "Нафтогаз" скаржиться, що умови виконала, але обіцяного бонусу не отримала.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, передають дані колекторам, щоб вибити борги з пенсіонерів: українка розповіла всю правду про компанію "Yasno".