Опалювальний сезон в Україні триває вже близько місяця, хоча з перших днів важко було зрозуміти, навіщо цей процес запустили так рано.

Все через погоду — на вулиці було дуже спекотно, тому людям просто доводилося відчиняти вікна, щоб у квартирах було не так душно. А зараз, у середині листопада, температура опустилася до необхідних для початку опалення 7-8 градусів тепла — але "Київтеплоенерго" навпаки повідомляє про проведення технічних робіт на одній із теплоджерел столиці.

Цей процес займе усі вихідні — від 11 листопада до 6:00 13 числа.

"Київтеплоенерго" проведе технічні ремонтні роботи на теплоджерелі, що забезпечує теплом частину Печерського, Голосіївського, Солом'янського та Дніпровського районів Києва. Необхідність ремонту обумовлена ​​??необхідністю виконати позапланові заходи щодо підвищення надійності теплопостачання під час опалювального сезону", - йдеться в офіційному повідомленні.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Таким чином мешканці цих районів на кілька днів будуть позбавлені опалення та гарячої води.

Залишається цікавим для киян питання — чому не можна було це зробити раніше. Наприклад, влітку.

Нагадаємо, українці ризикують втратити субсидію на найхолодніші зимові місяці: хто у "чорному списку"

Як повідомляв "Знай.ua", допомога на зиму: як отримати 17 500 гривень на оплату газу або купівлю дров

Знай.ua писав, коли українцям можуть підвищити тарифи на світ: міністр енергетики назвав приблизні терміни