На клієнтів YASNO чекає грудневе оновлення тарифів на електроенергію. Кому слід готуватися до нових розцінок, повідомили на офіційному сайті компанії-постачальника послуг.

З 1 грудня 2023 року постачальник YASNO запроваджує нові тарифи на електроенергію всіх малих непобутових клієнтів. Водночас для простих українців цінник на світ залишається той самий – 2,64 гривні за кВт/год.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

У компанії наголосили, що зміна ціни на електроенергію для малих непобутових споживачів відбувається щомісяця відповідно до постанови регулятора. Споживачі цієї категорії, які не згодні з оновленими тарифами, мають право відмовитися від послуг YASNO.

YASNO. Фото: скрін youtube
YASNO. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Варто зазначити, що побутовим споживачам поки що можна не переживати за підвищення тарифу на електроенергію. Напередодні міністр енергетики запевнив, що цінники залишатимуться на колишньому рівні як мінімум до закінчення зими та опалювального сезону.

Надалі не виключається поступовий перехід до ринкових цін на світ, втім поки ніяких деталей в уряді не повідомляли.

Раніше інформаційний портал "Знай" повідомляв, передають дані колекторам, щоб вибити борги з пенсіонерів: українка розповіла всю правду про компанію "Yasno".

Також наш портал інформував, "Це навмисне так зробили?": клієнтка Yasno стверджує, що зараз неможливо перерахувати переплати та недоплати.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Схоже на знущання": українцям в одній з областей що вихідних відключають воду і змушують платити за тарифом.