Для всіх наших шановних та дорогих читачів, які з великою відповідальністю стежать за своїми платіжками з комуналки, є дуже важливі новини. Справа в тому, що українці почали частіше скаржитися на те, що у мобільних додатках виникають проблемні ситуації.

Цього разу фахівці газопостачальної компанії "Нафтогаз" відповіли, що робити, якщо у додатку "Приват24" приходять два однакові рахунки за блакитне паливо.

Про це стало відомо завдяки відповіді компанії "Нафтогаз" на запитання клієнта у соціальній мережі Facebook.

"Приват24". Фото: скрін youtube
"Приват24". Фото: скрін youtube

"Доброго дня. Мені на Приват24 приходять два однакові рахунки – від Нафтогазу та Нафтогазу Чернівці. За яким рахунком платити?", - поцікавився українець.

Популярні новини зараз
2,64 грн за кВт – це ще халява: яким буде новий тариф на електроенергію Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами Коли пролунає останній дзвоник в українських школах: названо дати Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати
Показати ще

Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Квитанція "Нафтогазу", скріншот: Facebook

У відповідь на це в Нафтогаз порекомендували переглядати актуальну інформацію про стан рахунку за допомогою онлайн-сервісів нашої компанії, а саме через особистий кабінет, чат-боти GASUA у Viber/Telegram чи Facebook Messenger або зателефонувавши до свого контакт-центру (перейти до контактів можна за посиланням: https://gas.ua/ru/home/contacts).

Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook
Відповідь "Нафтогазу", скріншот: Facebook

"Оскільки інформація у сторонніх сервісах може містити некоректну інформацію. Це допоможе уникнути плутанини щодо нарахувань та здійснених оплат. Також рекомендуємо звернутися в онлайн підтримку Приват 24 для коригування шаблонів для швидкої оплати рахунків за спожитий газ", - додали в компанії.

Нагадаємо, не потрібно брати кредит на комуналку: у "Нафтогазі" поділилися секретом, як отримати знижку.

Раніше повідомлялося, що повернення переплати за газ: українцям показали докладну інструкцію.

Також, "Правда чи брехня?": у "Нафтогазі" українцям відповіли з приводу повернення переплати.