"Нафтогаз" надає послуги мільйонам споживачів по всій Україні та регулярно відповідає на питання, які хвилюють громадян. Цього разу в компанії вказали на важливий момент із платіжками за газ. Про це йдеться на офіційній сторінці організації у Facebook.

У платіжці "Нафтогаз" вказує суму до сплати, фіксує борг чи переплату. Деколи споживачі отримують "некоректні" платіжки. Наприклад, була заборгованість, але після сплати інформація у паперовому рахунку не змінилася.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

У компанії порекомендували споживачам у такому разі не панікувати, адже якщо оплату було здійснено після 30 числа, то оновлена ​​платіжка прийде лише через місяць.

"Будьте уважні, якщо ви здійснили оплату умовно після 30 червня, ці кошти не будуть відображені у вашій поточній платіжці, а лише в квитанції за наступний місяць. Наприклад, борг за червень складає 200 грн, його оплата пройшла 2 липня, відобразиться ця сума в платіжці за липень, яку ви отримаєте у серпні", - говориться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

Варто нагадати, що компанія "Нафтогаз" заохочує споживачів, які платять за газ до 15 числа – можна отримати знижку 1% наступного місяця.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, у "Нафтогазі" розповіли, що українці можуть повернути гроші за однією з платіжок: сума повернення досить велика.

Також наш портал інформував, у "Нафтогазі" розповіли, хто відповідає за прийом показників газового лічильника із фото: впливає на квитанції.

Крім того, ми писали, "Бережіть нерви": "Нафтогаз" дав пораду українцям, яким приходять "неправильні" платіжки.