Кожен споживач відповідає за збереження пломб на лічильниках, встановлених у квартирі. Під час проведення робіт, які потребують демонтажу приладу обліку, необхідно замовляти спеціальну послугу. Про це повідомили на facebook-сторінці КП "Київтеплоенерго".

Пломбування та розпломбування лічильників, у тому числі гарячої води та опалення, повинно проводитись кваліфікованими фахівцями. Послугу споживачі можуть замовити не виходячи з дому – за допомогою онлайн-сервісу "Розпломбування".

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

"Зверніть увагу, за потреби демонтажу квартирних лічильників у зв'язку з проведенням планової повірки або заміни приладу обліку через несправність необхідно замовити послугу розпломбування лічильників у Центрі комунального сервісу", - попередили споживачів.

Лічильник води. Фото: скрін youtube
Лічильник води. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
ТЦК витратить 10 мільйонів на перевезення військовозобов'язаних ПриватБанк запускає революційну програму: що зміниться для клієнтів Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати З 1 червня українці платитимуть за воду по оновленому тарифу: кому радять приготуватися
Показати ще

Комунальники зазначили, що залишити заявку на зняття пломб із лічильника можна:

  • на сайті Центру комунального сервісу;
  • написати на електронну пошту kzp@kte.kmda.gov.ua
  • зателефонувати до call-центру ЦКС за номером (044) 247-40-40.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв три простих кроки: що робити, якщо передали невірні свідчення газового лічильника.

Також наш портал інформував, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ваш лічильник встановлений неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.