Українцям почало приходити по дві платіжки за спожитий газ. У "Нафтогазі" пояснили, з чим це пов'язано та як уникнути можливих непорозумінь з оплатою послуг.

До газопостачальної компанії звернувся схвильований споживач, якому прийшло одразу два рахунки за газ.

"Нафтогаз". Фото: скрін youtube
"Нафтогаз". Фото: скрін youtube

"Мені на Приват24 приходить два однакові рахунки – від Нафтогазу та Нафтогазу Чернівці. За яким рахунком платити?", - написав українець.

В "Нафтогазі" припустили, що це може бути помилкою та порекомендували перевірити інформацію по рахунку через офіційні сервіси газопостачальної компанії.

Популярні новини зараз
Потрібно бути готовим: Галущенко звернувся до українців Штрафи та пеня: використання чужої картки "вилізе боком" українцям Не тільки вода та світло: для українців піднімають ще один тариф Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Оплата за газ, кадр з відео
Оплата за газ, кадр з відео

"Рекомендуємо переглядати актуальну інформацію про стан рахунку за допомогою онлайн-сервісів нашої компанії, а саме через особистий кабінет, чат-боти GASUA у Viber/Telegram чи Facebook Messenger, або зателефонувавши до нашого контакт-центру", - порадили в компанії.

Фахівці "Нафтогазу" підкреслили, що інформація у сторонніх сервісах справді може бути некоректною. В результаті це може призвести до плутанини з проведеними оплатами.

Платіжки за газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Платіжки за газ. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "У мене 0, а нарахували 100 грн": "Нафтогаз" малює зайві куби, незважаючи на те, що українці вчасно передають показники.

Також наш портал інформував, "Як гроші здерти - перші дзвонять": українка добу просиділа без світла через недбалість працівників ДТЕК.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, ваш лічильник встановлено неправильно, тому ви більше платите за газ: українцям розповіли про важливий нюанс.