Абоненти Lifecell скаржаться, що тарифи на зв'язок встановлюються не зовсім справедливо, особливо щодо тих, хто вже давно користується послугами оператора. Відповідна скарга з'явилася у коментарях на facebook-сторінці компанії.

Українець стверджує, що у тарифних планах Lifecell проглядається певна дискримінація. Тож коли для нових абонентів цінник дуже привабливий, то абоненти, які користуються послугами довго, змушені платити більше.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

"А що це дискримінація в тарифах... Це виходить, що той хто користується оператором роки, платить за того, хто приєднався по перенесенню номера... Лохотрон чистої води", - поскаржився один з абонентів.

Lifecell. Фото: скрін youtube
Lifecell. Фото: скрін youtube

Популярні новини зараз
За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Фахівці Lifecell відреагували на скаргу та запевнили незадоволеного клієнта, що тарифікація проводиться на прозорих умовах та оператор не проводить жодних сумнівних маніпуляцій.

"Вся інформація про тарифи та послуги прозоро вказана на офіційному сайті. Достатньо переглянути повні умови", - відповіли в компанії.

Скарга на lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua
Скарга на lifecell. Фото: скрін facebook.com/lifecellua

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, lifecell розповів, як отримати доступ до Netflix, Megogo та AppleTV за мінімальну плату: фільми та серіали без обмежень.

Також наш портал інформував, українка поскаржилася, що її обдурив "Київстар": залишилася без грошей та інтернету, але з пошарпаними нервами.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, "Куди вітер повіє - то є, то ні": клієнтка "Київстару скаржиться на поганий інтернет та зв'язок протягом кількох місяців".