Українські сім'ї можуть одержати щедру фінансову допомогу від американського проєкту $1K для України. Як залишити заявку та хто може претендувати на виплати, розповіли на facebook-сторінці "Ми з Донбасу. Взаємодопомога".

У рамках програми підтримки українські сім'ї можуть претендувати на грошову допомогу у розмірі 1000 доларів. Виплата є одноразовою та надається на всіх членів сім'ї. Подати заявку може будь-яка родина, яка мешкає в Україні, а також ті, хто став біженцями в інших країнах.

Виплати. Фото: скрін youtube
Виплати. Фото: скрін youtube

Проєкт зосереджений на прямих зв'язках спонсорів у США та в усьому світі, тому виплата допомоги можлива лише після того, як знайдеться меценат, який її профінансує.

Подати заявку на реєстрацію у програмі допомоги можна за цим посиланням. Претенденту потрібно заповнити форму, вказавши всю необхідну інформацію.

Популярні новини зараз
Кому як пощастить: ПриватБанк виплатить клієнтам від 150 до 5000 грн В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Українці. Фото: скрін youtube
Українці. Фото: скрін youtube

Час очікування виплати залежить від того, наскільки швидко знайдеться спонсор. Коли рішення про надання допомоги буде ухвалено, то гроші надійдуть на банківський рахунок отримувача протягом години. Сім'я зможе витратити кошти на ті речі, яких потребує - чітко визначеного переліку товарів чи послуг не передбачено.

Раніше портал Знай повідомляв, нові виплати для українців: можна отримати до 2500 гривень.

Також наш портал інформував, виплатять одразу: частина українців зможе отримати грошову допомогу від міжнародного фонду.

Крім того, ми писали, українці зможуть оформити нові виплати з 1 січня 2024 року: хто в списку щасливчиків.