Мобільний оператор "Київстар" здивував небаченою щедрістю, адже дав абонентам можливість отримати новенький iPhone 15 лише за 100 гривень. Деталі розкрили у пресслужбі компанії.

"Київстар" регулярно радує абонентів приємними бонусами та акціями, які дають можливість не лише заощадити на зв'язку, а й отримати подарунки. Так, цього разу українці можуть отримати новий Apple iPhone 15, виконавши просте завдання.

"Київстар". Фото: скрін youtube
"Київстар". Фото: скрін youtube

У компанії наголошують, що для участі у розіграші смартфона достатньо поповнити свій рахунок на суму від 100 гривень через додаток "Мій Київстар".

"Поповнюйте мобільний рахунок одним платежем на суму від 100 грн в додатку "Мій Київстар" з 1 по 28 листопада включно. І все! Ви автоматично берете участь у розіграші", - оголосили абонентам.

Популярні новини зараз
Посилення мобілізації в Україні: як позбавлятимуть прав ухилянтів Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Київстар. Фото: скрін youtube
Київстар. Фото: скрін youtube

Мобільний оператор наголосив, що акція проводиться по всій території України, за винятком тимчасово окупованих територій. Ознайомитись детальніше з правилами можна на офіційному сайті компанії.

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, "Київстар" обіцяє абонентам крутий подарунок за просте завдання: знадобиться смартфон та хвилина часу.

Також наш портал інформував, абоненти скаржаться, що "Київстар" навмисно "годує" неправдивою інформацією: через помилку послуга буде недоступною.

Крім того, ми писали, мобільний оператор безпідставно списав гроші: як досягти справедливості та повернути своє.